sobota 29. srpna 2009

Zimní PA průzkum

Po dohodě s pár lidmi jsem se rozhodl spořádat další PA akci. Tentokrát se ovšem nebude jednat o LARP, ale o neformální sraz s malým puťákem – průzkum. Budeme zkoumat terén, budeme zkoumat své možnosti (protože přiznejme si, jít v lednu pod širák není úplně normální :-) ) a koneckonců i zkoumat sebe navzájem, protože zváni jsou všichni a seznamovat se s novými lidmi je fajn :-)

Kdy: poslední víkend ledna (31.1. – 1.2. 2009). Sejdeme se v průběhu pátku a sobotního rána

Kde: letiště Hradčany – Ralsko (co by kamenem dohodil z Ploužnice nebo Hradčan) první ležení si uděláme někde poblíž (na jižní straně) a další podle toho kam dorazíme
Program: akce nemá žádná pravidla a netýká se ani žádné hry. Nejde o larp – pokecáme, zatáboříme, navaříme, pochlubíme se se svojí výbavou, povyměňujeme si co budeme chtít zapózujem na fotky eventuelně si zastřílíme nebo se pobijeme mačetami, průběh víkendu je volný – primárním cílem ale je PŘEŽÍT

Co s sebou: nějaký kostým, jídlo, pití, věci na spaní – vše tak, abyste opravdu přežili, bude určitě kurevská zima! Můžete si vzít i airsofty nebo chladné zbraně a na místě se můžeme domluvit na nějaké bitce. Foťák se také bude hodit. Pokud budete mít ještě místo v bagáži, můžete vzít nějaké věci na výměnu nebo prodej. Můžete vzít i svá fotoalba, ale předem říkám že fotky vaší rodiny nejsou to, co by nás zajímalo!

Jak na to? Prostě se sbal a vyraž. Předtím je ještě dobré dát vědět, že to máš v plánu abychom na tebe počkali. Těsně před akcí ti neuškodí si ověřit přesnější místo a čas srazu – nejpozději v soboru dopoledne se začneme pohybovat… Pokud nemáte zkušenosti se spaním v zimě venku, vřele doporučuju si o tom předem něco zjistit nebo si to zkusit třeba doma na zahradě nebo balkonu (lepší než pak chcípnout někde v Pustině…)

Nějaké další detaily? asi už ne, před akcí se můžeme domluvit na dopravě. Vše se bude řešit tady nebo na Hofy (preferuju tohle místo, i když není tak praktické, sem má totiž přístup každý)

Těším se na vaši účast!

Tento příspěvek byl publikován dne 10. 12. 2008

Žádné komentáře:

Okomentovat