pátek 28. srpna 2009

Zastávka u cesty - Poslední info

Takže poslední info před hrou. Doražte kdy chcete, vemte si co chcete. V sobotu odpoledne budu tak do šesti, sedmi na mobilu. Hra oficiálně začíná v sobotu večer, kdy se počítá s největším poštem hráčů (cca 15, pokud nejsou máčenky jako ty ostatní :-/ ) Někteří včetně mě, tam ale budou už od pátku, takže v okamžiku kdy se začnete pohybovat v okolí zastávky tak jste už herní a chovejte se podle toho.

Pokud dorazíte autem doporučuju nechat auto někde v pangejtu a k Zastávce dorazit pěšky, od posledního zákazu vjezdu je to cekem blízko. Jinak cesta poměrně jednoduchá, stále po asfaltce až kolem sebe uvidíte ruiny (jedny potkáte ještě předtím, ale ty ignorujte). Doporučuju si vytisknout mapku nebo jí pořádně prostudovat. Důležité je správně odbočit v Mimoňi, pak už jedete pořád po té samé cestě až na Zastávku (ale to prosím nedělejte a zůstaňte před zákazem vjezdu…) Pro jistotu házím souřadnice

Loc: 50°39'8.61"N, 14°47'55.647"E (první ruiny)
Loc: 50°39'12.592"N, 14°48'14.778"E (zákaz vjezdu)
Loc: 50°39'36.304"N, 14°49'2.658"E (místo zastávky)

Zastávku pokud jí uvidíte, musíte poznat. Ční na menším kopci nad celým okolím a je to věžovitá asi třípatrová budova z bílých cihel. Imho nelze přehlédnout.

Pokud bude mít někdo zásadní problém s dopravou ať se obrátí na mě. Jinak nejbližší město je Mimoň, dále už spíše v dosahu aut Doksy, Česká lípa, Mnichovo hradiště, můžeme se pro někoho otočit ale snažte se tomu vyhnout. Berte to tak, že už vaše cesta na Zastávku je součástí hry…

Co doporučuju brát s sebou určitě je nějaké světlo (lucernu, pochodeň), něco na čem budete spát a teplé oblečení, pokud plánujete i spát tak teplé věci na spaní (spacák, něco pod sebe a ideálně i na spacák…)

Výbavu nebudu asi nijak omezovat, hlavně jídlo. Berte to tak, že končí zima, což pro mnohé je důvodem k oslavě a rozšoupnutí se.

Vlezné mi zaplatíte po hře a pro lidi kteří dodali postavy je dobrovolné, ostatní asi osobně zprzním…

Žádné komentáře:

Okomentovat