neděle 8. dubna 2012

SpP 5 hotov!

Tento víkend, tedy o Velikonocích se konal už druhý běh pátého dílu Světa po Pádu s podtitulem "Cesta tam a zase zpátky". Bylo to v rámci 5.Pražského larpvíkendu a tak měli možnost se zúčastnit i hráči, kteří by třeba o akci jinak nevěděli. Akce se zdařila a měnit se bude už jen několik malých detailů. Oproti prvnímu běhu, který byl testovací se použilo několik nových postupů jako například nová setkání s cizími postavami na trase, detailnější načasování a důraz na některá důležitá fakta.

Postavám tentokrát svítil na cestu úplněk a i tentokrát na cestu vyrazil aspoň jeden člověk bez holinek. Nikomu se ale nic nestalo a jediná zranění byla herní způsobená zákeřně umístěnými pastmi. I CP si tentokrát užily více akce.

SpP 5 se bude opakovat dokud o něj bude zájem. Jak ze strany potenciálních hráčů, tak ze strany zájemců o dělání CP. Pro ty je to dobrá příležitost strávit večer jinde než doma nebo v hospodě. Další běhy budou tedy buď ve stejném formátu nebo i větším a atraktivnějším, který by byl spojený například i s nějakými odpoledními aktivitami před samotnou hrou. Může se jednat o turnaj v Kruté hře, airsoftovou střílečku nebo například koncert postapokalyptických kapel. Sledujte web a budete v obraze. Každý termín bude dostatečně dopředu ohlášen.

A teď už jen pár fotek, které na tomto běhu vznikly:

 Družinka z Kladna

Obchodníci od modré pohovky

I se svým šéfem

Tábor gangu Železničářů

Což jsou fakt drsní týpci!

Chystá se večeře

Opékání těsta

Hlad je nejlepší kuchař

Po večeři je dobré si schrupnout. Když nechcete ležet na studené  a špinavé zemi, můžete pod sebe hodit čisté tvárnice.

Apocalyptica revival

Jiný "smyčec"

Ten člověk je blázen. Znáte ho někdo?

Žádné komentáře:

Okomentovat