pátek 28. srpna 2009

Pařili jsme v bunkru!

24. dubna se v Praze v bunkru Parukářka konala zřejmě první akce svého druh – Postapo párty. Pochopitelně jsme byli u toho…


Účast nebyla nijak veliká, ale v poměrně malých prostorech bunkru se to ztratilo. Nejčastějším „kostýmem“ byly plynové masky a atombordely. Objevily se ale i různé originálnější kreace a rozhodně se nedalo říct, že by to byla nuda. Hrála úderná industriální muzika, za doprovodu videoprojekce s PA tématy (atomové hřiby apod – znáte to). Krátká pauza byla určena instruktážnímu videu „Duck and Cover“. V průběhu večera jsem zaregistroval i útržky filmu „Surf nazi must die“ ale to už jsem nebyl úplně při smyslech. Někdy si ten film musím dát, vypadalo to dost podivně Kdo byl z celé akce trochu vyjevený byla obsluha. Jednak na ní asi bylo moc freaků pohybujících se kolem baru, ale také náš roleplay („Máte vodu?“ „Ano“ „A čistou?“ „Ano“ „A za kolik zetek?“). Dobře jsme pokecali, zapařili a došlo i na běžné foto-pozérství. Akci hodnotím velice kladně a rád bych si to zopakoval. Fotky jsou zde:

http://galerie.sanctuary.cz/thumbnails-57.html

Co ale bude zajímat příznivce Světa po Pádu, je to, že večer strávený v bunkru mě velice inspiroval a dost zvažuju do budoucna pronájem některého z pražských bunkrů na nějaký larp. Nápad na příběh už mám v hlavě. Jde jen o to sehnat prostor, prachy a zájemce, kteří by je ze své šrajtofle obětovali :-) Výhodou by jednoznačně byla skvělá dostupnost takového larpu. Tak snad se někdy v budoucnu zadaří!


Žádné komentáře:

Okomentovat